Jenny är tillbaka :)

Jag  och Jenny har nyss fått i oss lunch efter mycket hårt arbete i skolan. Så skönt att slippa vara ensam. Får mycket mer gjort när hon är här :) Nu är det dags för psykologi och engelska för fulla muggar!

This is my cup of care: \_/ oh look, it's empty.

Baby got back!

Sitter hemma hos min vän Mathea och lyssnar på Sir Mix A Lot.
"Baby got back" skulle nog kunna beskriva vår vänskap. Även MC Hammer's "U can't touch this".

Vi är snart påväg till Billingsfors för att kolla när killarna möter Floda i en spännande innebandymatch.
Håll alla tummar och tår för 3 poäng idag! :)

Ha det fint !

Träningsvärk!

Jag kommer ha såå ont imorgon efter dagens MMA pass. Mina ben är som överkokt pasta redan. Men det gör ingenting för det är så himla kul :)

Nu ska jag sätta mig framför tvn med Silvia och äta en god apelsin och för en gång skull njuta av att vara för mig själv en stund :)

Ha en fin kväll :)



Torsdagen den 26

Godmorgon bloggen. Har precis satt mig tillrätta vid en av skolans datorer. Jag ska snart börja med psykologin så jag får provet gjort. Ingenting är lika roligt här utan Jenny :( Hon är sjuk stackarn. Så jag får äta min lunch i ensamhet idag. Ska i och för sig inte stanna så jättelänge idag eftersom jag ska på träning kl 1, så jag går redan halv 1. Men ändå!!! 

Hörs senare!

mardrömmar

Niclas har JÄTTEKUL åt sin nya app.






Jag blir bara rädd! Sånt här tycker jag är på riktigt jätteäckligt och kan få mardömmar av :(
När man gör om bilderna så här i hans dumma app kan man också få huvudet att röra på sig jättefort så det ser ut som en riktigt skräckfilms psykopatzombie:(

Jag kommer säkert sova gott!

Idag hade livet varit lättare om himlen var blå.

Godmorgon! Usch vilken ångest jag får när jag vaknar så här sent! Tur att Jenny ringde och väckte mig. Meningen var att jag skulle gått upp vid 7 halv 8 för att duscha, äta havregrynsgröt, packa ner dator och blåsa håret innan skolan. Fick ett meddelande av Jenny vid halv nio om att hon hade feber och sen blev det svart igen. Och här sitter jag nu kl 12.00 och inte har jag gjort ett skit. Hade jag varit duktig och gått upp hade jag  suttit och ätit lunch nu.

Jag får kanske gå hem till mamma en sväng och hälsa på. Sen städa. Och plugga!

Som sagt; idag hade livet varit lättare om himlen var blå.


Promenad

Nu är det måndag igen.. som alla måndagar. Har varit i skolan som vanligt. Läst om Freud en hel del idag om någon är intresserad ;) Ska snart åka ner till affären med Niclas så vi får i oss lite mat. Ska fixa torsk idag tänkte jag :) Men först ska jag blåsa håret. Om jag orkar.

Jag och Jenny var ute på en långpromenad förut :)



Jenny visar upp sina muskler under jackan.





ingen rubrik

Sitter och kollar på Click som går på 3an. Har sett den ett antal gånger förr men det finns inget annat att se på en fredagkväll tydligen. Niclas spelar innebandymatch så han är inte hemma förrän vid 10-11 skulle jag tro.
Tråkig fredag!  Gud vad jag önskar att jag låg på en strand i typ thailand och käkade jordgubbar eller nåt. Jag är inte gjord för vinter och minusgrader!

Så, nu har jag gnällt färdigt för idag!

20 Janurai

Sitter nere på utvecklingscentrum och har nyss haft introduktion för psykologikursen som jag börjar med på måndag. Det blir nog en intressant kurs :) Gillade hur den var upplagd. Nu ska jag gå ner och ta mig en kopp te och sen ska jag fortsätta med min engelska!

Vi hörs säkert senare :)

!!!

Läste en artikel idag om att barn på dagis och förskola i USA inte rör på sig så mycket som 70-80% som de borde utan de rör sig bara 2-3% av tiden de är på dagis eller förskola.. Inte konstigt att hela USA är fyllt med fetma. Och anledningen till att de inte rör rig är så löljligt som;Det finns inte nog med pengar för att skaffa material till lekplatser.
  • De är rädda för att barnen ska skada sig när dom leker
  • Det finns inte nog med pengar för att skaffa material till lekplatser.
Vem fan behöver material för att röra på sig då. Det är inget annat än dåliga ursäkter.

Min broder Björn som inte dök upp igår, dök istället upp idag! Han och Niclas är nu nere på konsum och handlar middag. Jag fick inte följa med till affären för Björn och Niclas skulle ha "egen-tid" enligt Björn. Sött ;)




onsdag onsdag onsdag

Har ganska nyss kommit in efter en promenad runt  HSB med katten Silvia och Jenny. Det var såå mycket bättre att gå ut med henne när vi var två. Locka med mat är också bra.
Innan det var vi i skolan som vanligt. Har läst lite, träffat Mathea lite och tjatat lite och varit lite lat och så.

Nu ska jag fortsätta att städa. Finns inte så mycket annat att göra. Min kära broder Björn sa att han kanske skulle dyka upp idag men nu ignorerar han mig bara.

Hörs sen :)

ny design. igen.

Nu har jag ändrat utseende på bloggen igen.
Har bestämt mig för att inte göra om något mera för jag har sån fruktansvärd beslutsångest.
Blir sittandes alldeles för länge!

Godnatt!

tick tack tick tack

Klockan är redan 20 över sju! Jag fattar inte hur tiden kan gå så fort. Kom hem vid 4 och då kom moster Christina på kaffe och poff så var 3 timmar borta! Samma sak på etik lektionen förut där gick också 3 timmar så jättefort!

Sitter och kollar igenom femte studieguiden i Engelska C kursen och kom på att det är ju faktiskt den sista. Och på måndag börjar jag första kursen i psykologi. Ska läsa både A och B. Allting går så fooort! Det är snart februari ju.
Och sen är det helt plötsligt Maj och då är jag klar med både etik, engelska, psykologix2 och MSK.
Är det bara jag som har panik över att tiden går så jäkla fort? Alla medelåldersmänniskor säger hela tiden att när man blir äldre DÅÅÅ kommer åren FLYYYGA förbi i en väldig fart. Mitt liv är snart slut. Suck!

Käkade pyttipanna förut. Tugg tugg tugg och PANG! En bit av en gristand eller grisben som small i munnen. Jag skrek rätt ut och spottade ut det äckliga! Jag är duktig på att blunda för vad korv och sådanthär innehåller i vanliga fall, men när man får sånt här i maten så kommer man på att typ alla delar av grisen som inte används till kottletter eller fileer bara mals ihop till ett äckligt kompakt någonting! Usch.

Det var ett grått, trist och deprimerande inlägg. Tack för mig.



Loved ones












...

Har naturligtvis blivit sjuk !! Feber, huvudvärk och jätteont i halsen :( Niclas fick feber i onsdags men det gick över på en dag. Säkert han som smittat mig. Så nu ligger jag på soffan och kollar på Audrina marathon på MTV. Fruktansvärt dålig serie, men har man börjat titta blir man såklart fast.

Var ute med Silvia förut. Den SÅ lydiga katten. Trodde vi skulle gå en sväng runt huset och sen in igen eftersom jag inte mår bra. Jag fick jaga katten genom 7 eller 8 trädgårdar. Vi var ute i  nästan 1 ½ timme. Suck.

Men hon är go ändå :)


Lördag

Det var ungefär 2 veckor sen jag åt godis och idag köpte jag mig en chokladbit. Det var en besvikelse. Inte alls lika gott som det brukar. Det blev för mäktigt och för sött, och då var jag ändå duktig och åt sakta. Jag är lite av en ny människa tror jag! Härligt!

Silvia chillar i sitt krypin. Hon verkar trivas rätt bra som tur är :) Vi var ute och gick ett varv förut med henne. Så lydig och duktig, nästan som en hund! Kommer inte bli några problem alls! Bara att vissla så springer hon efter.

Nu ska jag och Niclas fortsätta kvällen med Skilda Världar marathon. Riktigt spännande!
Synd bara att Daniel är så vidrig.

Hörs imorgon :)

Nattblogg

Jag vet inte huur länge jag suttit och grejat med den nya designen till bloggen men nu tror jag att jag får vara nöjd!
Blev i alla fall bättre än det var innan :)

Niclas och brorsan sitter och spelar tv-spel. Dom har gått över till Halo från Fifa 12. Jag och Silvia ligger och slappar i ett var sitt hörn. Vi har tagit ner kattställningen som var Doris innan. Silvia verkar känna sig hemma i den :)

Nu är det nog snart dags att lägga sig känner jag. Jag och Jenny har varit så duktiga i skolan hela veckan så det är inte kostigt att jag är trött! God natt :)

12 Januari 2012

Sitter här i soffan brevid min förkylda sambo och slötittar på en innebandymatch mellan Sirius och AIK. Kunde inte bry mig mindre om hur det kommer att gå.

Imorgon kommer min bror hit (kanske även den andra) och har med sig katten Silvia som ska bli min och Niclas nya inneboende. Hon är världens gosigaste och mjukaste katt! Det var så att Silvia var borta i Karlstad under 4 ½ månad och under tiden flyttade Jon granne med järnvägen och det går inte att omvända henne till innekatt. Så då blir det vi som tar hand om henne :)

Måste bara få häva ur mig lite! Jag och Niclas kollar på Skilda Världar (Ja, jag veeet). När man var liten och kollade på det så var det hur bra som helst. Det är ok nu också MEN, hur kunde man tycka om Daniel när man såg på det förr? Han är ju världens största CryBaby. Han ska föreställa 20 år i serien men han beter sig som världens trotsigaste unge! Jag har lust att strypa puckot. Det var det.

AIK tog hem matchen ifall det var någon som var nyfiken. 6-3 blev det! God natt.


Comeback!

Nu är jag här igen.. Jag var inne och kollade in min kusin Julias blogg och såg alla listor hon hade.. Då blev jag plötsligt sugen på att kopiera en av dem.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Det gjorde jag säkert.
Har du några nyårslöften?
Japp! Men berättar jag vad det är kommer jag aldrig fixa det ;)
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej det tror jag inte..
Vilka länder besökte du?
Grekland (Kreta)
Vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
21 Februari, 18 Mars, 1 Augusti och 2 Oktober
Vad var din största framgång år 2011?
Jag slutade snusa 1 November! Det är väl en framgång?
Största misstaget?
Försöka mig på att skaffa körkort!
Bästa köpet?
Lägenheten (talar för Niclas för jag har inte betalat min del än ;)
Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och snus
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Resan till Kreta! Det var en fruktansvärt rolig resa! Och Red Hot konserten!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Oj, svår fråga!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare, mycket ledsamheter detta året..
Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag hade träffat familj och släkt mera!
Favoritprogram på TV?
Säkert Simpsons och Family Guy
Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Var extremt bakfull och hade panik för att jag skulle fixa mat till mitt kalas som jag bjudit in 20 personer till. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv!  Kommer aldrig glömma min 20 årsdag. Tack för att Josefin M finns!
Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, finns det väl alla år.
Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Stil? Jag är mig själv.
Vem saknade du?
Farfar, Farmor och Doris!
Den bästa nya personen du träffade?
Helt plötsligt känns ett år väldigt lång tid för jag minns inte om jag träffat någon ny.


Sådär ja! Det var ju snabbt fixat. Börjar bli väldigt kall nu känner jag. Har antagligen fått frostskador från promenaden i snön med Jenny och Hanna. Det är bäst jag tar en vaaarm dusch och sen kryper jag nog ner under min vaaarma värmefilt som jag fick av min fina sambo i julklapp, riktigt nöjd med den! Ha en god kväll :)


RSS 2.0