Onsdag

Idag har jag varit i Åmål och hälsat på pappa, Matilda och Jakop :) Var ett tag sedan sist. Känner att det är synd att inte alla jag vill träffa oftare var mina grannar. Men Tilda ska ska i alla fall gå gymnasiet här, vilket gör storasystern nöjd! ♥ Har nyss varit ute på en pw så här nästan mitt i natten och ska strax lägga mig. Måste läsa en massa psykologi imorgon och då vill jag ha huvudet med mig!

Godnatt :)

Glad alla♥dag

Hej. Sitter på Uc+ och läser etik och livsfrågor. Har en del att läsa igenom innan kl 1 då jag har lektion. Var med i tidningen idag igen, tror att dalslänningen förföljer mig! Hehe, nej men jobbade ju igår och då kom det in en kille som skulle göra något alla♥dag reportage såklart. Nu ska jag och Jenny käka lunch! Tjarå!

Söndag 12 Februari

Hej!
Har nyss haft min fina Josefin här! Var jättelängesen vi träffades, har saknat henne megamycket!
Imorgon ska jag jobba på blomsterverkstan så jag ska snart gå och lägga mig tänkte jag. Men först lite av min helg i bilder :)


Mina dundergoda kakor!




Världens sötaste Noel


Världens sötaste Milo





Chokolate chip cookies

Hej fina lördag! Idag är det en sån där bra dag igen :) Så härligt med bra dagar. Har städat lite här hemma och nu håller jag på att baka goda cookies som Jenny ska få smaka på när hon kommer sen! Josefin och Simon ska också få smaka imorgon :)

Igår kväll var jag och Niclas hos Mathea och Tobbe och spelade kort, och jag erkänner att jag är världens absolut sämsta förlorare!  Japp det var det ;)

Nu kom Jenny! Tja!

ingen rubrik

Nu har jag äntligen lämnat in 2 av mina tre inlämningar i Engelska C kursen. Har endast en liten uppsats kvar att skriva ner på papper så är jag färdig! Den ska handla om patriotism. "Is patriotism good or evil?" A jo tjena. Det blir nog lätt att fixa ihop en a4 sida som handlar om patriotism. (tur att det faktiskt bara är en sida.) Var börjar man? Tur att jag har imorgon på mig också :)

Min Iphone har kommit till posten :D Hoppas att jag kan hämta ut den utan sms eller avi för det finns inget som är värre än att veta att den ligger där men jag måste vänta till sega posten skickat ut att det är okej!
Håll tummar och tår!

ZzzZzz

Hej! Känner att ögonlocken håller på att säcka ihop totalt. Jag förstår inte varför jag ALLTID är så trött. Blir trött av att vara trött och blir trött av tanken på att vara trött. Så tröttsamt. Har ändå varit ute på promenad OCH käkat apelsiner. Tycker att C-vitaminer och frisk luft borde gjort susen.

Imorgon mina vänner ska jag och Jenny skämma bort oss och för en gång skull luncha på rosell. Ska bli dundersmarrigt:) Så nu ska jag nog faktiskt ta och lägga mig och läsa min bok så jag somnar innan halv 1 som jag gjort de 2 senaste dagarna. (Nu tänker ni att om jag inte somnar förrän 1 på natten är det inte konstigt att jag är trött, MEN det beror inte på det för jag är trött jämt!)

Just det! Jag höll på att glömma! Jag har idag beställt en alldelses underbar vit Iphone 4S. Något säger mig att jag aldrig kommer släppa taget om denna skönhet. Jag längtar tills jag får den :)

Så här glada var vi för min Iphones skull! 
Halva Lucy Liu och jag.

<3

Hej!
Sitter och tänker på mina småsyskon Matilda och Jakop (som inte längre är så små) och känner att jag saknar dem jättemycket! Önskar att vi sågs mycket oftare! I och med att jag alltid bott med mamma så har jag inte varit med när dom växt upp lika mycket som jag så gärna velat. Finns så mycket som jag har missat. Som viktiga hockeymatcher, scenuppträdanden, tappade tänder, bråk, uppskrapade knän, utflykter och äventyr, filmkvällar i soffan med popcorn, och att bara vara en jobbig storasyster helt enkelt! Men det ändrar inte på hur mycket dom betyder för mig! Mina syskon är det finaste jag har och jag älskar dem runt hela jorden och tillbaka! ♥

Sunday bloody sunday

God kväll :) Sitter bredvid min stackars sjuka Niclas och tittar på så ska det låta. Väntar på att Walander filmen ska dra igång. Samma visa varje söndag ;)

Imorgon är det måndag och det betyder råpluggsvecka. Ska vara klar med engelska kursen på fredag. Ouch!
Borde verkligen pluggat under helgen.. Jag har bara mig själv att skylla!

Nej, nu ska jag fixa mig lite käk :) Godnatt!

melloräkor

Hej på er få som är här och kollar läget ibland! Ikväll står räkor och melodifestivalen på schemat! Ska bli smarrigt ;) Ska få Niclas att sluta spela call of duty först bara.. Fattar inte vad som är så kul med att springa och skjuta som en galning för att själv bli dödad vilket resulterar i vredesutbrott.

Igår kom jag fram till att jag aldrig ska vara med i tidningen igen. Tidningspapper får mig att se fruktansvärt bred och bedrövligt ut! Jag och Jenny var med i något vi trodde skulle bli en liten intervju men hamnade över hela tidningen istället. Jaja något måste de ju skriva om :)
Nej nu måste jag ta tag i saker och ting! Höres :)

Torsdag 2 Februari 2012

Har precis satt oss tillrätta framför våra datorer me and Jenny. Psykologi here I come. Känner att jag borde sätta fart med allt. Modul 1 i psykologin ska vara klar imorgon. Helst etikarbetet också. den 10 ska engelska C kursen vara klar och jag har en bok att läsa ut tills dess. Det fixar väl jag!

Kl 1 är det dags för veckans MMA träning. Förra veckan fick jag sån träningsvärk i benen att jag knappt tog mig ur sängen. Vi får se om jag överlever :)


just chillin

Sitter på Uc+, as usual. Min första inlämning i psykologin ska vara inlämnad på fredag så jag har suttit och skrivit på den. Jag läser ju via hermods så jag skriver det inte i ett eget dokument. Blev uttråkad en stund och öppnade en ny flik för att kolla läget på facebook SÅKLART. När jag var klar med det klickade jag naturligtvis på det röda krysset i hörnet och poff.Typ halva arbetet i psykologin som jag glömde spara försvann. Har iallafall skrivit om det nu. Och jag tror att både jag och Jenny är tötta på allt vad böcker heter så vi packar nog snart ihop :)
Hörs senare :)

RSS 2.0