2012-03-27

Hej! Först vill jag säga stort grattis till min låtsasmamma Jenny som fyller 35 år idag! Hon får spendera sin födelsedag i London så jag gissar att hon får en fin dag :)

Sitter på utvecklinscentrum och försöker plugga. Ska endast skriva ca 200-300 ord men jag bara stirrar och kan inte komma på ett ord att skriva. Förutom min förlorade motivation till psykologin så är allt bra. Det är fint väder, varmt och soligt, jag är frisk, jag har med mig matlåda och jag kommer få tillbaka en fin summa pengar på skatten! En bra dag helt enkelt.

Nej, om jag ska hinna äta min matlåda innan letionen som börjar kl 1 måste jag hitta motivationen till mitt psykologiarbete NU!

Ha en fin dag, för det ska jag ha!

Lördag den 24

Hej! Sitter nu i billingen och kollar på bibks sista match för säsongen. Riktigt spännande match, hoppas att det slutar med vinst :) vad har resten av denna härliga lördag att erbjuda tro! Återstår att se :)

Var hos Josefin och Simon igår och premiärgrillade! Det smakade jäkligt bra!

Puss hej!


22 mars 2012

Godmorgon! Idag vaknade jag pigg och glad klockan 8 till det underbara solskenet :) Känner att det här kommer bli en lika fin dag som resten av veckan varit. Om man bortser från den fruktansvärda träningsvärken jag har i mina lår! Har aldrig varit med om något så fruktansvärt! Undrar ja hur det kommer gå att träna ikväll?

Är i skolan nu och pluggar lite psykologi B, kommer nog inte orka sitta här så jättelänge idag när det är så härligt väder ute. Vill hem och dricka kaffe i solväggen istället och titta på mina tre krokusar som växer i rabatten ;)

Ha det fint så kanske vi hörs senare :)

Here we go again!

Hej! Min vän Josefin frågade idag varför jag inte bloggar längre och kom då på att just det! Jag har ju faktiskt en blogg! Så nu är jag tillbaka åter igen ;)

Jaha ja, vad har jag att berätta? Jag har blivit rätt aktiv med träning och så (försöker iallafall) jag har sökt in till högskolor, fick VG i etik och livsfrågor samt A kursen i psykologi och även Engelska C men det tror jag redan att jag nämnt! Så ser livet ut för tillfället!

Nu är det dags att sova! Hörs imorgon :)


RSS 2.0