Söndag 15 april

Hej! Ända fram till kl 18 idag så låg jag på soffan hela dagen! Så himla skönt! Var sedan iväg på Zumban med Mathea så jag slapp det dåliga söndagssamvetet ;) Igår fyllde världens finaste lillasyster hela 15 år så då var jag i Åmål på kalas och åt god sallad, god tårta och goda och jättefina cupcakes! Nu sitter jag och väntar på att förlängningen mellan Brynäs och Skellefteå ska börja så att jag kan heja fram ett guld till Gävle! Niclas fick precis åka iväg på jouren så det blir läggdags efter det :) Puss och godnatt!


påskpåskpåskåsk

Hej hej! Har ni haft en bra påsk? Det har jag haft :) Min bror Björn har varit här sen i torsdags. Det har varit jättemysigt! Måste ju säga att det blev ganska tyst sen han åkte hem igår ;) Vi har målat ägg, (såklart) spelat kort, skrattat, varit på gymmet, haft påskiddag och sånt där som man brukar göra! Medan vi haft mysigt påskfirande här hemma i Sverige så har den andra storebrodern varit i Manchester och där försökte dem råna honom. Men det gick ju inte såklart! (Tack och lov)
Hursomhelst så är syskon bäst och jag älskar er! ♥

Nu sitter jag här i soffan och känner mig fruktansvärt bitter när jag tittar ut på snön som yr omkring. Det är den 9 April för tusan! Men nu kom Malin med en apelsin till mig :) Den piggar förhoppningsvis upp, och lite kaffe på det såklart! Hörs sen hej!

Min helg

Hej! Jag har varit dålig på att skriva igen :P Har haft min bror Jon här under helgen :)
Det har varit hockeykväll, träning, film och matlagning så har knappast funnits någon tid att skriva!
Idag har jag haft Jossan här, jag har varit på Zumba med Mathea och städat och chillat och vips så var den söndagen borta! Det går fort när man har roligt :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt eller två av 30 grader i februari. Sjukt bra!
Imorgon är det skola igen som gäller!
Puss!

RSS 2.0